NEZ vs TRR (czy jak kto woli TRR kontra reszta świata)

Re: NEZ vs TRR (czy jak kto woli TRR kontra reszta świata)

Postprzez Truban Pn 8. lut 2010, 02:18

tez cos napisze zanim scryptor nieslusznie ten wotek zamknie...
colo i apock sa w terrorze mimo ze obok
jimmy - ech ile ja bym dal za takiego mistrza propagandy jak ty
lord - obsewowac umiesz wnioski wyciogasz poprawne ale w tej grze administracjia jeszcze sie wiele musi nauczyc zeby wyeliminowac multi i inne taki ale to ich okradajia nie nas wiec mnie juz to lotto
trole forumowe sa w kazdej grze wiec poco z nimi gadac.... zgasisz 10 to sie 20 innych pojawi szkoda czasu
Zaletą tego serwera jest wyrzny konflikt i podzial na 2 strony my dovre one zle i vice versa podnosi to miodnosc gry i zaangazowanie szeregowych wiec dopuki bede mial cokolwiek do powiedzenia to to bedzie serwer na ktorym sie walczy a nie klepie straznikow

do Administracji.. za mocno sie angazujiecie w taki pyskowki ludzie musza gdzies sobie popisac jak atak obozu trwa godzin prawie wiec prosba ogromna banujcie flugi ale tematu nie zamykah=jcie bo gdzies trza dac upust emocjiom i podyskutowac....

Gra jest fajna ma potencjial bardzo spajia ludzi i pozwala na wiele.... i niewazna flota miejsce pkty i takie tam inne dupeele tylko to ze mozemy poznac innych ludzi napic sie z nimi piwa i takie tam :)

Qu chwale Terroru
Nadzszyszkownik Trubi
Truban

Postprzez TomasVonBreslau Wt 9. lut 2010, 01:01

Truban napisał(a):dostał bana wiec widac zasłuzył.... Scryptor ma ostateczne zdanie tutaj i mozna sie z nim albo zgodzic albo poszukac innej gry.. poco ten temat wogule?

CoLO napisał(a): bo za sam stosunek do administracji z niejednego portalu / serwisu juz dawno bylbys wykluczony, a samych przewinien niedlugo pewnie bedziesz mial wiecej niz ja pikselowych wyroznien...

Po waszych ostatnich postach w tym temacie śmierdzi mi tu hipokryzją...
CoLO napisał(a):na szacunek rozmowcy mysle ze trzeba najpierw zasluzyc , ciezko respektowac rozmowce ktory zawsze zaczyna od oskarzania Cie o niestworzone oszustwa prawda? Bo ja tych rozmow raczej nie staram sie zaczynac... odpowiadam bo nie pozwole zeby gildia ktora za cel obrala sobie mieszanie z blotem ludzi ktorzy czas na ta gre poswiecili zepsula mi zabawe.

Widzisz, zniżanie się do poziomu dzieci z piaskownicy świadczy tylko i wyłącznie o niedojrzałości emocjonalnej. Staranie się poniżyć za wszelką cenę rozmówcę który ma inne zdanie o niektórych sprawach niż ty, świadczy o niedorozwinięciu emocjonalnym i umysłowym. Bo tylko osoby które mają ograniczony umysł(między innymi mały zasób słów) zachowują się jak ludzie pierwotni i wykorzystują czyjąś odmienność żeby przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę.

Raa napisał(a):Tomas sugerujesz cos moze ??? to ze lubie cola to juz swiadczy o mojej dziecinnosci ??

Bez jaj kazdy ma o kims wlasne zdanie wiec mozesz sobie mowic co chcesz ja wiem swoje ty wiesz swoje .. ^^

A czy ja coś tam powiedziałem na twój temat w mojej wypowiedzi? Widać że prawdopodobnie stare polskie przysłowie "uderz w stół, a nożyce się odezwą" sprawdza się w tym wypadku.

TiS napisał(a):ja tez lubię colo :P

Ale ty jesteś dziecinny :mrgreen: :mrgreen:
Prawda Iza?

nie jest ;)
//Iskax
Ostatnio edytowano Wt 9. lut 2010, 09:19 przez Iskax, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Aby nie było spamu :P
Obrazek
TomasVonBreslau
Game Operator

Postprzez CoLO Wt 9. lut 2010, 04:22

TomasVonBreslau napisał(a):Widzisz, zniżanie się do poziomu dzieci z piaskownicy świadczy tylko i wyłącznie o niedojrzałości emocjonalnej. Staranie się poniżyć za wszelką cenę rozmówcę który ma inne zdanie o niektórych sprawach niż ty, świadczy o niedorozwinięciu emocjonalnym i umysłowym. Bo tylko osoby które mają ograniczony umysł(między innymi mały zasób słów) zachowują się jak ludzie pierwotni i wykorzystują czyjąś odmienność żeby przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę.

naprawde uwazasz ze jako moderator forum to jest twoja rola okreslac sie za lub przeciw osobie bioracej udzial w dyskusji ktora w zasadzie ciebie nie dotyczy bo dotyczy glownie sprawy TRR vs NEZ i stwierdzac ze jestem osoba niedorozwinieta umyslowo? Chyba nieco przesadzasz co? No chyba ze nie znasz miejsca przypisanego Ci w roli pod tytulem moderator...
CoLO

Postprzez TomasVonBreslau Wt 9. lut 2010, 09:48

@CoLO: Wiem że ty znasz miejsca wszystkich ludzi w tej grze, wszyscy pod tobą... Pragnął bym Cię poinformować że nie napisałem że jesteś niedorozwinięty umysłowo, tylko że zachowujesz się jak tacy ludzie, a to chyba jest różnica. A co do mojego miejsca to je znam bardzo dobrze i lepiej niż ty.
Obrazek
TomasVonBreslau
Game Operator

Postprzez CoLO Wt 9. lut 2010, 11:58

jezeli juz tak pilnie zaczales sprawdzac moje posty i wystawiac ostrzezenia to wystaw tez pare sobie za to ze spamujesz na moj temat a mi daj wreszcie bana na forum. udowodnij ze nie kazdy jest podemna.
CoLO

Postprzez LilithSuccubus Śr 10. lut 2010, 17:13

Nie chcę się wcinać między wódkę a zakąskę, ale i tak to robię pisząc tą odpowiedź prawda? :)
Tomas - to mimo wszystko jest przegięcie, że Ty jako Moderator Forum, obstajesz po jakiejkolwiek stronie, piszesz w temacie, który Ciebie nie dotyczy (NEZ VS TRR - czy na odwrót) i mimo wszystko jasno dajesz do zrozumienia, że uważasz kogoś za niedorozwiniętego - to niedorzeczne i nie zasługujesz na bycie moderatorem. Tym bardziej że parę cytatów: których tak bardzo lubisz używać!! napisałeś , że to śmieszne i dziecinne pokazywać drugiej osobie i udowadniać, że jest się lepszym mądrzejszym itd. a co Ty sam robisz pisząc o kimś , jak się wg Ciebie zachowuje? wiem, wyrażanie własnego zdania i opinii - lekarzem nie jesteś , przynajmniej nie tu - więc nie wygłaszaj swoich diagnoz o kimś, kogo pewnie nawet nie znasz, jedynie masz jakieś swoje wrażenie odnośnie jakieś osoby. Zaraz ktoś powie , że obstaję za Colo'em. nic bardziej mylnego - on sobie sam świetnie radzi. Ja tylko daje upust swojej odrazie do tego, że jako moderator forum powinieneś być bezstronny, nie wtrącać się w czyjeś sprawy i przede wszystkim nie obrażać i nie oceniać kogoś. No cóż zdarzają się ludzie i kaloryfery , jak to mówią, w każdym fachu, nawet wśród moderatorów jak widać ciężko o bezstronna obserwację i pilnowanie regulaminu, tak by się samemu, za którąś ze stron nie postawić. Jak dla mnie -to z Ciebie taki admin jak ze mnie zakonnica.
LilithSuccubus

Postprzez TomasVonBreslau Śr 10. lut 2010, 18:31

Lilith- Widać że nie przeczytałaś trzech ostatnich stron dyskusji. Nie stanąłem po stronie ani Nez, ani Trr. Ja tu spełniałem swoje obowiązki i odpierałem ataki na moją osobę, a także na cały Team. Nie nazwałem nikogo niedorozwiniętym, tylko czyjeś zachowanie nazwałem zachowaniem osoby "niedorozwiniętej". Możliwość wyrażania własnego zdania i opinii nie uwalnia kogoś od obowiązku przestrzegania regulaminu, a także czyjeś miejsce w grze nie może być powodem dla którego ktoś może powiedzieć więcej. Napisałaś że nie jestem bezstronny, a w tym miejscu się mylisz. Ja zachowuje całkowitą bezstronność w tym konflikcie. Nie znam większości osób dlatego moje opinie powstały wyłącznie w oparciu o zachowanie ich na forum i czacie gry. A co do tego stwierdzenia że ze mnie taki Admin jak z Ciebie zakonnica to przydało by się spojrzeć na moją sygnaturę, zakładam też że nie jesteś zakonnicą więc jaki sens ma porównywanie nas do tych profesji, ponieważ nikt z nas się w niej sprawdzić...

CoLO- Nie tylko ty dostałeś ostrzeżenie w tamtym poście. Nagrodzeni zostali wszyscy uczestnicy tamtej jałowej dyskusji.
Obrazek
TomasVonBreslau
Game Operator

Postprzez CoLO Śr 10. lut 2010, 19:17

TomasVonBreslau napisał(a):Ja tu spełniałem swoje obowiązki i odpierałem ataki na moją osobę, a także na cały Team.

Ok, wskaz prosze gdzie ja nadmienilem Twoja osobe ze poczules sie w moralnym obowiazku nazwania moich zachowan lub wypowiedzi?
Bo jezeli odpierasz ataki na swoja osobe czy team to chyba nalezalo by okreslac zachowania czy wypowiedzi atakujacych? A odnosnie spelniania obowiazkow ... to do nich nalezalo danie ostrzezen / banow czy tak jak scryptor to zrobil - poinformowanie o mozliwym zamknieciu topicu.

TomasVonBreslau napisał(a):Nie nazwałem nikogo niedorozwiniętym, tylko czyjeś zachowanie nazwałem zachowaniem osoby "niedorozwiniętej".

Wiec jezeli teraz napisze "uwazam zachowanie osoby o nicku TomasVonBreslau za zachowanie 12 letniego uposledzonego dziecka z biednej rodziny ktore po wielu przejsciach w zyciu pierwszy raz ma stycznosc z namiastka wladzy i mozliwosc pokazania wyzszosci nad innymi poprzez funkcje moderatora forum" to nie uraze nikogo tak? To tylko przyklad oczywiscie.

TomasVonBreslau napisał(a):Napisałaś że nie jestem bezstronny, a w tym miejscu się mylisz. Ja zachowuje całkowitą bezstronność w tym konflikcie. Nie znam większości osób dlatego moje opinie powstały wyłącznie w oparciu o zachowanie ich na forum i czacie gry.

Postujesz w topicu przeznaczonym do rozwiazania sporow poprzez 2 strony konfliktu okreslajac negatywnie zachowania osoby z jednej ze stron konfliktu, nie dosc ze to nie miejsce na Twoje opinie, to tutaj nie ma miejsca na bezstronnosc. To jest topic w ktorym maja byc 2 strony bo po to ten topic istnieje wiec mylisz sie myslac ze piszac cokolwiek o kims tutaj zachowujesz bezstronnosc.

LilithSuccubus napisał(a):Jak dla mnie -to z Ciebie taki admin jak ze mnie zakonnica.

Wersja dla Ciebie tomas
LilithSuccubus napisał(a):Jak dla mnie -to z Ciebie kiepski moderator
CoLO

Postprzez Lord_D Śr 10. lut 2010, 19:52

Właściwie to temat tego działu jako "Utarczki słowne powinien zostać zmieniony" wszyscy dostaliśmy upomnienia - tu chyba jest po równo. Tylko tak na prawdę za co??. To poza może małymi wyjątkami wszystkie wypowiedzi trzymały się konwencji utarczek słownych. Do czasu. Teraz już się nie trzymają. Nie potrzebnie eskalujecie ten konflikt. Jak i kto kogo nazwał kto jest kim a kim nie jest. Tak mi się zdaje ze tu jesteśmy po prostu graczami. Powiedzcie sobie przepraszam i tyle.

Od siebie dodam ze jeśli ktoś poczuł się gdzieś urażony jakimś moim wpisem (liczę że nie ma :P) to go w tym miejscu przepraszam :mrgreen:
Lord_D

Postprzez CoLO Śr 10. lut 2010, 20:12

Lord_D napisał(a):(...)

odnosnie tych ostrzezen o ktorych tomas i ja mowimy chodzi o topic w poradach czy cus takiego, nie o utarczki.
CoLO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Utarczki słowne