książki
Re: książkiJa ostatnio czytałem zwiadowców księgę I i II
Re: książkiOstatnio "Odwet Orków" Peinkofera. Oraz army booki i codexy do obydwu młotków
Re: książkiCzekaj... "Odwet orków" to nie jest czasami kontynuacja "Orków"? Bo wiem, że było coś takiego : )
Re: książkiHmm... kontynuacja to raczej "Powrót orków"
Re: książkiAni Slowa Prawdy, Opowiesci o Arivaldzie z Wybrzeza. Jacek Piekara.
Oczywiscie Sapkowski z Wiedzminem sa najlepszi, film do dupy, ale serial ma ten swoj sieredniowieczny styl Trylogie o Czarnym Magu, Trudi Canavan, tez czytalem I bylem bardzo zadowolony. Teraz czekam na czwarta czesc Eragona. ![]()
Re: książkiA ja polecam cos mroczniejszego
Re: książki
Napisałem na temat jego humoru pracę licencjacką Ostatnio czytałem Digital Fortress Dan'a Brown'a, genialne, trzymające w napięciu i z zaskakującym zakończeniem I dodaję, że czytam książki tylko w języku angielskim
Re: książkiAphex ;] Cyfrowa Twierdza mówisz?! Muszę przeczytać, bo ponoć b. dobra książka.
Ja czytam trylogie Tunele, tj: -Tunele, -Tunele. Głębia, -Tunele. Otchłań, Nie zamierzam opowiadać o czym to jest, bo za dużo, by tego było ;] Zapraszam po prostu do odwiedzenia strony Tuneli ;] http://www.ksiazkatunele.pl Gorąco Polecam!!
Re: książkiNie tak dawno przeczytałem 4 części cyklu Pieśni lodu i ognia Georga Martina (czekam na pozostałe 3) - fantasy, z naciskiem na intrygi, zdrady, morderstwa itp. Fabuła jest skomplikowana niemal jak serial LOST, ale naprawdę warto przeczytać.
Jeśli się nie chcecie pogubić, to koniecznie zacznijcie czytać od pierwszej części tj. Gra o tron.
Re: książkiHm... Ja polecam Canavana Trudiego - Trylogia czarnego Maga
Powrót do RPG, Opowiadania i Prasa Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |